Anunț angajare sudor la Sectia Retele Secundare-valabilitate anunț 22.12.2023

TERMOFICARE ORADEA SA angajează un sudor în cadrul Secției Rețele Secundare, cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată.

       Căutăm o persoană dornică de a învăța ceva nou, care să aibă o atitudine pozitivă, organizată, care să dea dovadă de promptitudine și simț de răspundere în îndeplinirea sarcinilor de serviciu, disponibilă la efort suplimentar atunci când este cazul, capabilă să lucreze în echipă, disponibilă să efectueze consemn la domiciliu atunci când este solicitat.

Cerințele postului:

Anunt angajare electrician AMC PT la Sectia Automatizari Contoare-valabilitate anunt 28.12.2023

TERMOFICARE ORADEA SA angajează electrician AMC PT în cadrul secției Automatizări – Contoare, Atelier AMC, cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată.

Căutăm o persoană cu o atitudine pozitivă, organizată, care să dea dovadă de promptitudine și simț de răspundere în îndeplinirea sarcinilor de serviciu, disponibilă la efort suplimentar atunci când este cazul și capabilă să lucreze în echipă, disponibilă să efectueze consemn la domiciliu atunci când este solicitat.

Cerințele postului:

Anunt angajare inginer la Serviciul de Prevenire si Protectie - valabilitate 04.12.2023

Termoficare Oradea S.A.angajează un inginer în cadrul Serviciului de Prevenire și Protecție. Căutăm o persoană cu o atitudine pozitivă, organizată, care să dea dovadă de promptitudine și simț de răspundere în îndeplinirea sarcinilor de serviciu. 
Cerințele postului:
    Disponibilitate la efort și lucru peste program în caz de nevoie; 
    Capacitate de integrare și lucru în echipă;
    Capacitatea de a învăța lucruri noi, fire autodidactă;